Nieuws

 • Art To Remember in het nieuws bij Omroep West

  Deze week vind de kunstbeurs Art The Hague plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Wij zijn daar als Art To Remember ook bij en Omroep West maakte een item over ons werk plus een interview met Renate. Dat item kun je nu hier onder bekijken! Naast het interview met Renate is Omroep West ook komen kijken in ons atelier en is er een interview met kunstenaar Carola over haar werk en ervaringen.

 • Kunstwerken verkocht!

  Op vrijdag 4 oktober werd tijdens Art The Hague in de stand van Saffier bekend gemaakt dat twee tweeluiken van atelier ‘Art To Remember’ zijn aangekocht door de Kessler Stichting uit Den Haag

 • Art The Hague Symposium & Korsakov donderdag 3 oktober 2019

  Op donderdag 3 oktober 2019 organiseert Saffier een symposium over het positieve effect van kunst op de ontwikkeling en welzijn van mensen met het syndroom van Korsakov. Het symposium is vooral bedoeld voor vaktherapeuten, zorgprofessionals, kunstliefhebbers en andere geïnteresseerden. Het symposium wordt georganiseerd in de iconische Fokker Terminal in Den Haag, waar gelijktijdig de kunstbeurs Art The Hague plaatsvindt. Er zijn slecht 150 kaarten beschikbaar. Accreditatie voor het symposium is aangevraagd.

 • Nieuwe portfolio website online in oktober

  Begin oktober zal ons nieuwe portfolio online te bekijken zijn. Alle werken zijn te bekijken inclusief details over de gebruikte materialen, de kunstenaars en ons atelier.